Despre noi


Echipa Redax Rent va ofera servicii profesionale de inchiriere auto (rent a car) bazat pe o experienta de peste 10 ani in domeniu.
Automobilele pe care le punem la dispozitia clientilor sunt atent verificate si beneficiaza de revizii periodice astfel incit sa indeplineasca cerintele de siguranta si fiabilitate . 
 
Cand vine vorba de a inchiria o masina in regim rent a car, siguranta si confortul joaca un rol important in alegerea automobilului. Noi stim lucrul acesta si de aceea va oferim automobile cu dotari peste medie, care sa transforme condusul intr-un moment de relaxare, si care sa multumeasca si cei mai exigenti clienti.

Fiind preocupati de cresterea continua a portofoliului de clienti si de fidelizarea acestor, oferim si alte facilitati si servicii:
- preturi preferentiale pentru clientii fideli si contractele lungi
- rezervari fara avans
- predarea/ preluarea masinii la adresa clientului
- neconstituirea de garantii

Alt avantaj major consta in faptul ca masinile de inchiriat sunt dotate cu motoare diesel, ceea ce inseamna costuri mai mici cu carburantul.
Parcul nostru cuprinde autoturisme ale producatorilor Volkswagen, Skoda si Opel, modelele din oferta rent a car fiind: VW Passat, VW Golf, Skoda Octavia, Skoda Fabia si Opel Astra.

Rezervati online acum masina dorita pentru excursia de afaceri sau pentru vacanta in Romania.
Site-ul nostru utilizează module cookie. Prin continuarea navigarii, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră de confidentialitate. Detalii aici

De acord